Най-хубавите филми!
Начало Документални Secret Space: The Illuminati VOL 1 & VOL 2
Secret Space: The Illuminati VOL 1 & VOL 2
Документални филми
Неделя, 21 Март 2010г. 18:34ч.

Add this to your website
Secret Space: The Illuminati VOL 1 & VOL 2
Тайните общества и Новия световен ред

2004-2006, САЩ                                                   

ЧАСТ 1 : Филмът започва с въпроса за оригиналността на снимките и видеото, заснети на Луната и задава въпроса "Фалшифицира ли НАСА кацането на Луната?". Първата част на филма свързва Нацистите със създателя на Сатурн V Вернер фон Браун. Вернер фон Браун е бил офицер на СС и ракетен инженер. Неговият екип, разположен в Peenemunde  по време на Втората Световна война е изобретил първава ракета V1 doodlebug. Ракета V2 е предшественик на Saturn V, която както се твърди завежда ловек на Луната. Към края на Втората Световна война американското правителство отчаяно иска да задържи нацистките ракети и започва 'Project Paperclip', който тайно променя досието на фон Браун. Не след дълго фон Браун е транспортиран в САЩ.  Разработки на летящи чинии чинии са правени в Германия през Втората Световна война. Използвани са алтернативни енергийни системи, вероятно взаймствани от катастрофирали НЛО.

ЧАСТ 2 : Филм за така нареченото братство на Илюминатите. Смята се, че тези хора на практика притежават най- мощната държава в света- САЩ. Според техни изследователи, те са привърженици на "Новия световен ред", който чрез президентсвото на Д. Буш- младши се превъплащава в реалност.

Филмът разглежда символи, исторически факти, части от речи на "заподозрени" в илюминатство, както и интервюта с учени и хора, които са посветили част от живота си на изучаване на тайното братство.

 

 

 

Коментара (1)Add Comment
0
storm
March 31, 2011
79.100.132.68
...

t0q sirak1t e istinski ujas ;xxxxx
kat0 go gledah napravoooo .... abe ujass ;d
ama inache filmite, koito sa kacheni sa hubawi smilies/grin.gifsmilies/tongue.gif

Напишете коментар
 
 
намалете полето | увеличете полето
 

busy